Boele, Marian, Ruurd & Wytske

maandag 27 januari 2014

Nye bil!

Eindelijk hebben we weer een auto. Vandaag was het weer goed genoeg om hem op te halen in Kristiansand. Het waait nog steeds hard en de meeste sneeuw is weggewaaid. Alleen bij de stenen muurtjes blijft de sneeuw liggen.




zondag 26 januari 2014

zaterdag 25 januari 2014

Sneeuwjacht

Vandaag zou ik onze nieuwe auto ophalen, maar het weer gooit roet in het eten. Harde wind en sneeuw hebben het verkeer lamgelegd.


zondag 19 januari 2014

Bijvoeren

Er is er altijd één die zich niet kan bedwingen. De anderen zijn overigens vooral bezig om goed op de foto te komen.

Dynamisch

De hele maand waait het hard vanuit dezelfde riching. Aan het strand en in de duinen is het zand steeds in beweging. Het bruggetje is bijna helemaal verdwenen.



vrijdag 17 januari 2014

Senja

Op weg naar huis heb ik een fantastisch uitzicht over Senja, waar Finnsnes en vangsvik goed te zien zijn. De maan weerspiegelt in de zee tussen Senja en Andøya en Jupiter is ook goed te zien.

woensdag 15 januari 2014

Vanouds

In Tromsø is de mørketid bijna voorbij. Aan het licht the zien is de zon niet zo ver meer onder de horizon. Vanuit het kantoor waar ik werk heb ik uitzicht op de Hollendaren, waarachter Vengsøy ligt.


dinsdag 14 januari 2014

Vertraging

Ondertussen is het gaan vriezen en de regen is overgegaan in sneeuw. Ik moet morgen ochtend in Tromsø zijn en met de nodige vertraging kom ik rond middernacht aan. Door de bevroren vleigtuigraampjes zie ik Senja en Vangsvik nog liggen.



Wachten

Met bakken komt de regen uit de lucht. Jip en Janneke wachten op een opklaring.

zondag 12 januari 2014

Zeldzaam

Eindelijk schijn de zon weer eens.





vrijdag 10 januari 2014

Pump up the bass

Met een adapter kunnen we nu de guitaar / bas op de computer aansluiten en meespelen met muziek of spelletjes spelen.


zondag 5 januari 2014

Duct tape

En met wat plakwerk is de auto weer waterdicht.
 

Het zit erop

Morgen begint het feest weer. Op de laatste dag van de vakantie ruimen we de kerstspullen maar weer op. Dankzij de non stop regen en harde wind zijn we lekker uitgerust. Toch had het wel wat langer mogen duren...
 

vrijdag 3 januari 2014

Boem

Terwijl de buurvrouw achteruit vanuit haar oprit de weg op reed, zag ze ons over het hoofd. Onze auto wordt er niet fraaier op.
 

woensdag 1 januari 2014

Godt nytt år fra Brusand

Regen en wind mochten de pret niet drukken. Het was goed te merken dat onze buurman vuurwerk verkoopt want het vuurwerk was het beste tot nu toe. De beste wensen voor 2014 vanuit Brusand!