Boele, Marian, Ruurd & Wytske

woensdag 31 juli 2013

Bezoek

Gisteren zijn Harry en Sientje aangekomen voor hun vakantie in Noorwegen. Vandaag meteen maar even de Ognaheia op.
 
 
 

zaterdag 27 juli 2013

Zomerproject I

Vandaag hebben we een camera op een op afstand bestuurbare terreinauto gemonteerd. De camera is via het draadloze net gekoppeld aan de mobiele telefoon.
 
 
 

Nieuwe tent

Tijdens de vakantie in IJsland begaf de tent van Ruurd en Wytske het. Vandaar dat het tijd was voor een nieuwe en deze werd vandaag getest.
 

donderdag 25 juli 2013

Wennen

Ik reis dagelijks met de trein (en vouwfiets) naar mijn werk. Als Nederlander moet je eerst even wennen om met de "NSB" te pendelen, maar nu valt me dat niet meer op. Maar vandaag viel mijn oog opeens op wie de treinen gebouwd heeft. Nu snap ik de storingen met de trein.
 
 
 

Zomer in Stavanger

Ik had een overleg in de binnenstad maar had enige vertraging vanwege de drukte. Er was een voedsel festival aan de kade. Gelukkig is het cruiseship nog onderweg.
 

zaterdag 20 juli 2013

Diving Madland

SInds Wytske een surfpak heeft kan ze ook mee snorkelen. Vanmiddag zijn we weer eens naar Madland geweest.
 
 
 
 
 
 
 
 

vrijdag 19 juli 2013

Dozen feest

Een bijkomend voordeel van dat Ikea spul is dat we een huis vol dozen hebben en dat valt altijd goed in de smaak bij de viervoeters.
 
 

Opvoeding

Een belangrijke vaardigheid in het leven is natuurlijk hoe je een Ikea kastje in elkaar zet. Dat viel niet tegen.
 
 
 
 
 
 

donderdag 18 juli 2013

Nieuwe bril

Marian is sinds afgelopen maandag ook weer terug in Noorwegen en we zijn weer compleet. Voor we weer aan het werk gaan nog een paar zaken afhandelen zoals een nieuwe bril aanmeten.
 

vrijdag 12 juli 2013

Terug deel II

Jip en Janneke hebben hun verblijf in hun suite met meubel goed overleefd. De hond zat zo snel in de auto dat ik er geen foto van kon maken. Eenmaal thuis neemt iedereen weer zijn vertrouwde plek in gebruik.
 
 
 
 

donderdag 11 juli 2013

Terug deel I

Na bijna 2000 km nemen we afscheid van onze geliefde rode Jimny en pakken de boel in. Nog een nachtje slapen bij Alex en dan weer terug naar Noorwegen.
 
 
 
 
 

woensdag 10 juli 2013

Blue Lagoon

De blue lagoon kan natuurlijk niet ontbreken als je op IJsland bent. Dus op deze laatste en zeer grijze dag is het een mooie afsluiting voordat we ons gaan klaarmaken voor de weg terug. Zonder Marian was het nog niet makkelijk om Wytske haar haar in een knotje te krijgen maar uiteindelijk lukte het.
 
 
 
 
 

dinsdag 9 juli 2013

Reykjavik

Een gezellige dag in Reykjavik. Mijn geliefde boekhandel was er nog steeds en de schaaktafel deed goede diensten. Ook was het café er nog waar we ons trouwen gevierd hebben. Het 871 +/- 2 museum was zeer geslaagd en de eerste keer dat ik heb meegemaakt dat de kinderen langer wilden blijven dan ik.