Boele, Marian, Ruurd & Wytske

zondag 26 augustus 2012

Veel gedoe om niks

Van school kregen we het vriendelijke maar dringende advies om naar een voorstelling van Shakespeare te gaan. "Much ado about nothing" werd opgevoerd in de tuin van het klooster Utstein. Het werd een bijzondere avond waarbij de kou snel werd vergeten.
 
 
 

zaterdag 25 augustus 2012

Stranddag

Wytske had vandaag een strand bbq met haar klas. Ze bleef het langste van iedereen in het water. Hebben we toch wat van het noorden overgehouden.
 
 
 

maandag 20 augustus 2012

Diving Madland

Ter afsluiteng van het bezoek van Ira moeten we natuurlijk nog even de zee in. Ik had veel kelp gezien bij Madland hamn dus dat leek een goede keus.
 
 
 
 
 

zondag 19 augustus 2012

Månafossen

Dankzij al het bezoek deze zomer, leren we al aardig wat van de omgeving kennen. Ter ere van het bezoek van Ira zijn we vandaag naar Månafossen geweest.
 
 
 
 

View 20120819 Månafossen in a larger map

maandag 13 augustus 2012

De school is weer begonnen

Dus was het vroeg op en dan met de trein naar school. En bij thuiskomst weer hangen aan de bar met een stroopwafel en een glas fris. Voor Wytske was het de eerste dag op de Britse internationale school in Stavanger. En het was nog veel beter dan ze had gedacht.
 
 
 
 

zaterdag 11 augustus 2012

Zomers

Zul je altijd zien, op de laatste dag van de vakantie wordt het schitterend weer. Maar gelukkig hebben we het strand om de hoek.
 
 
 
 
 
 

donderdag 9 augustus 2012

Kreatief met...ballonnen

 
 

Kongeparken

De laatste week van de schoolvakantie nog even een dagje Kongeparken meepakken.
 
 
 
 
 

woensdag 8 augustus 2012

Nog meer bezoek

En vanuit noord Noorwegen is Vilde nu ook gearriveerd. Vandaag was de Westlandske Hovedvei aan de beurt. Een aardige start voor de Bontjers die morgen de Preikestolen willen lopen.
 
 
 
 
 

zondag 5 augustus 2012

Kasper, Laura en Saskia

En daar zijn de volgende gasten alweer. Kasper, Laura en Saskia hebben zojuist de oversteek gemaakt vanuit Nederland.