Boele, Marian, Ruurd & Wytske

maandag 27 juni 2011

Sloep

Tot slot van ons bezoek aan Nederland hebben we een sloep gehuurd.
 

 

 
Posted by Picasa

zondag 26 juni 2011

Nieuwe Nedernoor?

Hoedje, houthakkersshirt en stoppelbaardje. Zou Harry dan toch naar Noorwegen komen?
 
Posted by Picasa

Henk 50 jaar

 

 

 
Posted by Picasa

woensdag 22 juni 2011

Kajak

Vandaag een rondje met de kajak in Sneek. Groot succes.
 

 

 
Posted by Picasa

dinsdag 21 juni 2011

België

Dit jaar was Joery onze Belgische student. Vandaag verdedigde hij zijn stagewerk en het was leuk om erbij te zijn. Daarna zeer gastvrij ontvangen bij Ruben, de student van vorig jaar. Op het menu Belgische frieten en Belgisch bier.
 

 
Posted by Picasa

maandag 20 juni 2011

Oud Hollandsch vermaeck

Tussen tandarts en Bruno en Yvonne hadden we nog een paar uur over en besloten spontaan om het open lucht museum eens te bezoeken.
 

 

 
Posted by Picasa

zondag 19 juni 2011

2 x 80 + 55

De één is al 80 en de ander is het bijna. Bovendien zijn ze al 55 jaar getrouwd. Tijd voor kroketten, ballen gehakt etc. van Benadette.
 
Posted by Picasa

vrijdag 17 juni 2011

Wat we missen

We zijn weer in Nederland! Eerst hebben we Harry bezocht in Groningen.
 
Posted by Picasa

woensdag 15 juni 2011

Maansverduistering

De zonsverduistering was geen groot succes maar de maansverduistering konden we nog net meepakken omdat we die avond in Nederland waren aangekomen voor een bezoek van twee weken.
 

 
Posted by Picasa

Aanvalluh!

 

Op weg naar Nederland heeft Wytske vanaf Akershus festning Oslo zeer succesvol verdedigd. Het cruiseship koos eieren voor zijn geld...

 

zondag 12 juni 2011

De Bank

De bekende bank langs de weg naar Vangsvik staat er sinds een maand weer. Maar in dynamisch Vangsvik staat de tijd niet stil. Ter verhoging van de natuurbeleving zijn er nu twee (!) plantenbakken aan weerszijden geplaatst.

 

maandag 6 juni 2011

Record (soort van)



Dat hakte er wel even in vandaag! Tot nu toe was het nog niet veel warmer geweest dan 12 graden. Maar vandaag in één keer hup naar de 28 graden! Overal korte broek, jurken en bleke ledematen. Op de radio hoorde ik dat het nog nooit zo warm was geweest in begin juni. Op de boot naar huis zag ik echter wel dat een aantal bergbeken waren veranderd in woest kolkende watervallen. Er is nog veel sneeuw op de hogere toppen.

donderdag 2 juni 2011

Midnattssolformøkelse

De midzomernachtzonsverduistering (goed scrabble woord!) van afgelopen nacht is afgelast vanwege teveel wolken. Om het helemaal erg te maken klaarde het direct na afloop van de verduistering weer op.

In 2084 nog maar een keer proberen...